2024-06-03 10:48:08

Kipróbáltuk a hajszerkezet erősítő kezelést a Pápai HairStudioban!

Hajunk ápolása rendkívül fontos ahhoz, hogy egészséges és ragyogó tincseink, ezáltal pedig magabiztos megjelenésünk legyen. Azonban ehhez sok esetben nem elegendő a megfelelő termékek használata, ekkor pedig a hajszerkezet erősítő kezelések nyújthatják a tökéletes megoldást. Ezek a kezelések mélyebb regenerációt kínálnak, ezzel hatékonyabb módon ápolva a haj szerkezetét. De hogyan is zajlik egy ilyen kezelés? Máris mutatjuk, hiszen a Pápai HairStudio és Reményi Dalma jóvoltából ki is próbálhattuk a hajszerkezet erősítő kezelést!

kiprobaltuk_a_hajszerkezet_erosito_kezelest_a_papai_hairstudioban

1. lépés: hajdiagnosztika 

A hajszerkezet erősítő kezelés első lépése a haj állapotának és szerkezetének felmérése volt egy speciális applikáció segítségével, mely végrehajtotta a hajdiagnosztikát. A System Professional applikáció, nemcsak elemzi a haj jelenlegi állapotát, hanem ahhoz illeszkedve egy teljesen személyre szabott alakít ki, egyet a szalonban történő kezelésre, egyet pedig az otthonunkban történő alkalmazásra.

 

kiprobaltuk_a_hajszerkezet_erosito_kezelest_a_papai_hairstudioban

2. lépés: otthoni hajápolási rutin

Az otthoni hajápolás rutinhoz az applikáció a System Professional termékeit, azon belül is a LUXE BLOND REVITALISING COOL BLONDE CARE SHAMPOO, az R2 REPAIR CONDITIONER, az R3 REPAIR MASK, az L4 RECONSTRUCTIVE ELIXIR, a V5 VOLUMIZE AEROLIFTER, a formázáshoz pedig a CC62 SOFT TOUCH és a CC61 INSTANT ENERGY termékeket ajánlották számunkra. Természetesen az applikáció által javasolt termékeket a Pápai HairStudio fodrászaival közösen még egy kicsit személyre szabtuk, így egy teljes mértékben egyedi igényekhez passzoló rutint sikerült kialakítanunk. 

 

kiprobaltuk_a_hajszerkezet_erosito_kezelest_a_papai_hairstudioban

3. lépés: hajszerkezet erősítő kezelés

A harmadik lépés maga a hajszerkezet erősítő kezelés volt a Pápai HairStudioban. Ehhez elsőként az applikáció alapján a fodrászok ismét kialakítottak egy rutint, amit a szalonban alkalmaztak a kezelés során. Ismét a System Professional szortimenjét használták, a H1 HYDRATE SHAMPOO, az R3 REPAIR MASK, az R4 REPAIR EMULSION , a H+ HYDRATE INFUSION és a V5 VOLUMIZE AEROLIFTER termékeit.

kiprobaltuk_a_hajszerkezet_erosito_kezelest_a_papai_hairstudioban

Maga a kezelés egy hatóanyagos hajmosásból áll, mely intenzíven regeneráló hatású mind a hajszálak, mind pedig a fejbőr számára. A speciális keverékben található jojoba olaj és argán olaj segítségével a kezelés minden egyes cseppje új életet lehel a hajba. A gondos passzénkénti alkalmazásnak köszönhetően a fej minden területe megkapja azt az ápolást, amire szüksége van.

kiprobaltuk_a_hajszerkezet_erosito_kezelest_a_papai_hairstudioban

A kezelés végén egy 15 perces hőkezelést is alkalmaztunk, ami tovább fokozta a jótékony hatóanyagok beépülését a hajba. Végül pedig hajszárítással és formázással zártuk a szolgáltatást, így garantálva, hogy haj egészséges, ragyogó és selymes maradjon.

 

kiprobaltuk_a_hajszerkezet_erosito_kezelest_a_papai_hairstudioban

Hajszerkezet erősítő kezelés a Pápai HairStudioban

A hajszerkezet erősítő kezelést nemcsak hajad, hanem fejbőröd is meg fogja hálálni, ráadásul lelkednek is kényeztető és pihentető élményt nyújt egy fárasztó nap után. Ne habozz, és próbáld ki ezt az exkluzív kezelést, jelentkezz be Reményi Dalmához a Pápai HairStudioban, hogy Te is a legjobbat hozd ki a frizurádból!

 

Felkeltette az érdeklődésed ez a csoda hajkezelés?

Vagy egyszerűen csak fodrászt keresel? Foglalj időpontot a Pápai Hairstúdióba a bwnet.hu oldalán!

 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS A PÁPAI HAIRSTÚDIÓBA