2024-09-24 15:00:00

Budapest Hair Show 2024: Czafik Tamás, az Év Felfedezettje!

A Budapest Hair Show nem csupán egy rendezvény, hanem a fodrász és borbély szakma egyik legfontosabb platformja, ahol az innováció és kreativitás találkozik.

Évről évre a legkiválóbb szakemberek és a feltörekvő tehetségek osztják meg tudásukat, miközben a szakma legújabb trendjei elevenednek meg a színpadon.

Az eseménynek azonban van egy különleges pillanata, amely minden fiatal, ambiciózus fodrász számára hatalmas lehetőséget kínál:  “Az Év Felfedezettje" cím, melynek nyertese egy külön showműsorral készül a Budapest Hair Show-ra, melynek keretein belül hivatalosan is debütál 2024 felfedezett fodrász tehetsége.

Tarts velünk hogy megtudd, ki nyerte el ezt a megtiszteltetést idén.

budapest_hair_show_2024_czafik_tamas_ev_felfedezettje_1Budapest Hair Show 2024: a jövőt mutatjuk!

Európa legnépszerűbb szakmai eseménye, amely a nemzetközi sajtót is lenyűgözte egyedülálló koncepciójával és magas színvonalával. A bwnet.hu szervezésében, 2024. szeptember 28-án, egy egész napos rendezvény keretében újra együtt tanulhat, inspirálódhat és szórakozhat a fodrász és borbély szakma!
 

A Budapest Hair Show viszont nem csupán egy rendezvény, hanem a fodrász és borbély szakma egyik legfontosabb platformja, ahol az innováció és kreativitás találkozik!


Budapest Hair Show - Az év legnagyobb fodrász eseménye Magyarországon:
90 perces Exkluzív szeminárium
120 perces Masterclass oktatások
30 perces Look & Learn szemináriumok
Felejthetetlen showműsorok
Kiállítás és termékbemutatók
After party - BHS Next ....

Az új helyszínünkön, a budapesti Eiffel Műhelyházban még több kiállítóval, még látványosabb oktatásokkal és egy monumentális show-val várunk Téged!


Budapest Hair Show 2024
2024. szeptember 28.
Eiffel Műhelyház

 

Váltsd meg jegyed még ma!

Jegyvásárlás

 

budapest_hair_show_2024_czafik_tamas_ev_felfedezettje_2

Egy cím, amit mindenki büszkén visel! - Az Év Felfedezettje

Évről évre a legkiválóbb szakemberek és a feltörekvő tehetségek osztják meg tudásukat, miközben a szakma legújabb trendjei elevenednek meg a színpadon. Az eseménynek azonban van egy különleges pillanata, amely minden fiatal, ambiciózus fodrász számára hatalmas lehetőséget kínál:  “Az Év Felfedezettje" cím.

Az Év Felfedezettje címet 2021-ben alapította Győri Szabolcs a Beauty World Net - Bwnet.hu ügyvezető igazgatója, a rendezvény egyik ötletgazdája és szervezője.

A cím létrehozásának az volt a célja, hogy tehetséges és a szakmájukban elkötelezett, kreatív fiatalok számára biztosítsunk megjelenési lehetőséget az év legrangosabb fodrászati eseményén.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években is olyan tehetséges fiatalok kerültek színpadra, mint például Frohner Ferenc, Dan Réka, Fróna Sándor.

 

Váltsd meg jegyed még ma!

Jegyvásárlás

 

budapest_hair_show_2024_czafik_tamas_ev_felfedezettje_3

Budapest Hair Show 2024: Czafik Tamás, az Év Felfedezettje! 

2024-ben a BWNET ismét kiválasztotta "Az év felfedezettjét", aki nem más mint Czafik Tamás az Alfaparf Milano Professional nagykövete és egyben az Extrema Hair Nemzetközi oktató fodrásza.

“Ez nem csak egy díj, elismerés számomra, hanem egy olyan pillanat, ami összegzi az elmúlt évek munkásságát, amit ennek a gyönyörű hivatásnak szenteltem. Rendkívül boldog és hálás vagyok, hiszen sosem gondoltam volna, hogy egy vidéki kisvárosból indulva, akár ilyen messzire is juthatok.” - Czafik Tamás, az Év Felfedezettje 2024-ben

Tamás kreativitása nem ismer határokat, amit legújabb frizura kollekciója is bizonyít. Kollekciójában a természet ihlette színek és az élet változatossága jelenik meg, nappali és éjszakai stílusokat ötvözve.

Tamás számára nagy megtiszteltetés, hogy az Alfaparf Milano Professional nagykövete és egyben az Extrama Hair nemzetközi oktatója lehet, ami lehetőséget biztosít számára, hogy megossza és emellett továbbfejlessze szakmai tudását és új projekteken dolgozhasson. 

"Ez a szerep új távlatokat nyitott meg előttem, és rendkívül izgalmas lehetőségeket kínál a jövőre nézve" - mondta

 

Csatlakozz a divat és szépség legnagyobb ünnepéhez, és ne maradj le az Év Felfedezettje, Czafik Tamás lenyűgőző showműsoráról, ahol megmutatja tehetségét!

Tarts velünk, éld át ezt a felejthetetlen élményt, találkozzunk a Budapest Hair Show-n!

 

Váltsd meg jegyed még ma!

Jegyvásárlás

 

Ez is érdekelhet: 

Budapest Hair Show 2024 - váltsd meg jegyed Európa egyedülálló fodrász eseményére

Ilyen volt a Budapest Hair Show 2023 - képes beszámoló Európa kimagasló fodrász eseményéről

Képes beszámoló: ,,Az év felfedezettje” a Budapest Hair Show színpadán